Nieuwe brochure GPF bouwbeslag roestvast staal

Artikel delen

Met 104 pagina's beleving en een glossy omslag is de nieuwe productbrochure van GPF bouwbeslag inspirerend. Producent Ten Hulscher bv benadrukt in alle vormen het moderne roestvast staal programma in de lifestyle 'Zakelijk sportief'.
 
De producten in het katern met lifestyle 'Jaren 1920-1930' sluiten volledig
aan bij het kenmerkende tijdperk. De inspiratiepagina's met samengestelde sets showen de mogelijkheden en keuzevrijheid in het samenstellen van deurbeslag, veiligheidsbeslag SKG*** en raambeslag. De brochure bevat het volledige
programma roestvast staal en is in beide lifestyles uitgebreid met nieuwe producten.
Het verkoopconcept GPF CombiVari – het flexibele deurbeslag – werkt handig door de open te vouwen omslag. De keuze voor een rozet of schild gebeurt direct naast de grote weergave van de deurkrukken. De informatievoorziening in vier talen ondersteunt de internationalisering van het familiebedrijf. De
brochure is voor iedereen beschikbaar in een printversie en bladerbaar online.
 
Ten Hulscher bv, Garderen, (0577) 46 23 07, www.tenhulscher.nl