Grotere capaciteitenrange mechanische afleversets

Artikel delen

NIBE Energietechniek heeft het productassortiment voor warmte- en koudedistributie uitgebreid met de nieuwe SCALA-lijn mechanische afleversets. Tevens zijn er nieuwe modulerende water/water warmtepompen NIBE F1155 / F1255 in kleinere capaciteiten (1,5 tot 6 kW)  en de F130 ventilatielucht/water warmtepomp. Voorst zijn de NIBE AIRLINE lucht/water warmtepompen en het boilerassortiment op de markt gebracht. Veel noviteiten, veelal geschikt voor de vervangingsmarkt. Zoals de nieuwe SCALA-lijn die keuze biedt uit mechanische afleversets in twee varianten: voor warmtapwater (CW-klasse 3 en 4) én voor warmtapwater en verwarming. Door de uitbreiding van de series F1155 en F1255 met warmtepompen in vermogens van 1,5 tot 6 kW is NIBE op dit moment de enige A-merk leverancier op de Nederlandse en Belgische markt die een modulerende water/water warmtepomp in deze vermogensklasse kan aanbieden. En door de uitbreiding van de NIBE AIRLINE loopt de vermogensrange van het assortiment lucht/water warmtepompen nu uiteen van 5 tot 22 kW.
 
Informatie; www.nibenl.nl