Lijmsysteem voor badkamers verlaagt kosten

Artikel delen

Bij de samenstelling van het systeem koos PCI voor producten die snel uitharden, een laag verbruik of een gunstige prijs/kwaliteitverhouding hebben. Daarbij wordt de gebruikelijke garantie van 10 jaar, inclusief uitgebreide technische begeleiding van het project, in stand gehouden.
 
Met de uitvlakmortel PCI Pericret (droogtijd ca. 2 uur) en waterdichtingslaag PCI Lastogum, die een droogtijd van 1 tot 2 uur heeft, kan sneller worden gewerkt. Daarnaast kan het verbruik laag worden gehouden als, zoals bij de primer PCI Gisogrund, deze met water kan worden verdund.
Van de overige producten, waarbij vooral is gelet op de goede prijs/kwaliteitverhouding, springt de nieuwe pastalijm PCI Pecicoll XL eruit. Deze witte, watervaste lijm voldoet aan de norm D2 TE voor toepassing in badkamers. Door de goede sterkte en het uitstekende standvermogen is de lijm geschikt voor het verlijmen van grootformaat tegels op de wand.
In een nieuwe brochure toont PCI de systeemopbouwschets en geeft daarbij aanvullende informatie over de toepassing van de producten.
 
BASF Nederland B.V. Construction Chemicals: hal 7, standnummer E067