Beursinformatie Renovatie & Transformatie

Artikel delen

Renovatie & Transformatie is het nationale platform voor duurzame vernieuwingen in de bouw en vastgoed. Met innovatieve (totaal)oplossingen op het gebied van renovatie voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw, onder één dak. In een uitgebreid inhoudelijk programma worden alle aspecten van renoveren en transformeren belicht. Meer informatie www.renovatiebeurs.nl.

De tweejaarlijkse beurs Renovatie is ‘omgebouwd’ naar de jaarlijks te bezoeken vakbeurs Renovatie & Transformatie: in de oneven jaren in Jaarbeurs Utrecht en in de even jaren in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.
 
Doelgroep
De beurs is speciaal bedoeld voor woningcorporaties, VVE-Bestuurders, projectontwikkelaars, gemeenten, architecten, adviesbureaus, facility-managers, aannemersbedrijven en uitvoerende bouw. Met name voor woningcorporaties is het een platform waar zij antwoorden en oplossingen vinden voor de renovatievraagstukken waar zij mee zitten. Maar ook geïnteresseerden die niet tot dit rijtje behoren, zijn welkom.
 
Expositieprogramma
Het expositieprogramma van Renovatie & Transformatie bestaat uit fabrikanten, importeurs en specialisten met producten, bouwmaterialen en diensten op het gebied van renoveren en transformeren. Een greep uit de onderwerpen:
• Renovatieconcepten
• Transformatieconcepten
• Ketensamenwerking
• Energiebesparende modules
• Passief Bouwen
• Technische installaties
• Preventief onderhoud in de vorm van o.a. schilderwerk en gevelreiniging
• Houtskeletbouw (optoppen gebouwen)
• Warmte- en akoestische (na) isolatie
• Keuken- en badkamerrenovatie
• Gevel- en dakrenovatie
• Onderhouds- en calculatieprogramma’s
• Funderingstechniek
• Asbestverwijdering en inventarisatie
• Betonherstel en inspecties
• Gespecialiseerde architecten- en adviesbureaus, aannemers en onderhoudsbedrijven
• Herbestemmen
• Energielabel
 
Praktische informatie
Renovatie & Transformatie 2015 vindt plaats tijdens de Week van de Bouw, van 9 t/m 13 februari 2015 in Jaarbeurs Utrecht. Vijf dagen waarin alle schakels van bouw en vastgoed verenigd zijn in Jaarbeurs Utrecht: een combinatie van vakbeurzen, debat, awards, netwerkbijeenkomsten, festival en congressen.
 
Data & locatie
Maandag 9 t/m vrijdag 13 februari 2015, Jaarbeurs Utrecht.
 
Toegang
Na registratie heeft u alle dagen gratis toegang tot Renovatie & Transformatie.
 
Openingstijden
Renovatie & Transformatie vindt plaats van maandag 9 t/m vrijdag 13 februari 2015, tijdens de Week van de Bouw. Op donderdag is er een avondopening.
Maandag 9 februari: 09.30 – 17.30 uur 
Dinsdag 10 februari: 09.30 – 17.30 uur 
Woensdag 11 februari:  09.30 – 17.30 uur 
Donderdag 12 februari: 09.30 – 20.30 uur (avondopening)
Vrijdag 13 februari: 09.30 – 17.30 uur 
 
Route
De Week van de Bouw wordt gehouden in de Jaarbeurs, in hartje Utrecht en naast Utrecht CS. De makkelijkste manier om naar de Jaarbeurs te komen is dan ook per openbaar vervoer.

  • Per openbaar vervoer/trein

Utrecht Centraal Station is het meest centraal gelegen station van Nederland met minimaal elk half uur sneltreinverbindingen uit zes richtingen. Heeft u al een toegangsbewijs voor de beurs aangevraagd? Hou dan de nieuwsbrief in de gaten voor de treinaanbieding van slechts € 20 retour inclusief koffie met gevulde koek.

  • Auto en parkeren

Komt u toch met de auto? Volg dan de aanwijzingen op de bebording vanaf de ring van Utrecht. Jaarbeurs zelf heeft een groot aantal parkeerplekken rondom het complex. Dit kost € 3,- per uur, met een maximum van € 12,- per dag. U kunt online al een plaatsje reserveren en u betaalt dan slechts € 11. Op de ring van Utrecht wordt Jaarbeurs al aangegeven met op de elektronische borden boven de weg ook de actuele parkeersituatie.
Tijdens Renovatie & Transformatie en de overige beurzen van de Week van de Bouw kan het zijn dat deze geheel bezet zijn en er drukte is op de wegen naar Jaarbeurs. Maak daarom gebruik van de volgende Park & Ride locaties:
 – Komt u vanuit de richting van Amsterdam (A2, afslag 8 Papendorp) of Den Haag/Rotterdam (Vanaf A12 de A2 nemen richting Amsterdam, dan direct afslag 8a) dan kunt u terecht bij de Utrechtse Bazaar. (Navigatieadres: Taatsendijk 6, 3528 BH Utrecht) Parkeren is € 7,- per dag inclusief de pendelbus die u in 7 minuten naar de Jaarbeurs brengt.
 – Komt u vanuit richting Den Bosch (Vanaf A2 de A12 richting Arnhem nemen, daarna afslag 17) of vanuit richting Arnhem (A12, afslag 17), dan kunt u terecht bij P+R Westraven, vlak bij de A12. (Navigatieadres: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht). Een parkeerkaart kost slechts € 5,-. Vanuit hier neemt u gratis de tram (max 5 personen en staat u in 7 minuten voor de deur van de Jaarbeurs.
N.B. Utrecht werkt aan verbetering van de bereikbaarheid van de stad en het centrum. Dit gaat gepaard met omvangrijke werkzaamheden. Veel navigatiesystemen zijn niet up-to-date, aangezien de situatie maandelijks kan veranderen. Houd daarom vanaf de ring van Utrecht de borden goed in de gaten.
Oplaadpunten E-cars: Uw elektrische auto opladen tijdens uw beursbezoek? Dat kan: op parkeerterreinen P1, P4 en op het VIP terrein vind u oplaadpunten.
 
Contact
Website: www.renovatiebeurs.nl
Adres Jaarbeurs: Jaarbeursplein, Utrecht (Navigatie: Truus van Lierlaan, Utrecht)
Telefoon: 030 – 295 59 11

 

Gratis Toegang?
Vraag uw gratis toegangskaarten aan via www.renovatiebeurs.nl, met een  registratiecode op een uitnodigingskaart Renovatie & Transformatie, GEVEL of BouwBeurs. Deze uitnodigingskaarten ontvangt u van uw relatie. Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Vraag deze aan via een deelnemer aan Renovatie & Transformatie, GEVEL of BouwBeurs. Ook in advertenties vindt u een code of registreert u zich rechtsreeks gratis voor, via de website van onze partners.
Met een toegangskaart heeft u ook toegang tot de beurzen BouwBeurs, GEVEL en Material Xperience.