Gevel- en daksystemen

Artikel delen

Aberson presenteert zich op de beurs als specialist in totaaloplossingen voor gevel en dak, onder de naam Aberson SmartBuild. Doel is complete gevel- en daksystemen te leveren voor renovatie en nieuwbouw, samen met vaste ketenpartners.
 
Aberson SmartBuild® is opgericht om complete gevel- en daksystemen te bieden voor renovatie en nieuwbouw, samen met ketenpartners zoals gevelverwerkers, dakdekkers en voegbedrijven. Het eerste systeem dat het bedrijf op de markt brengt is PreWall®. Dit gevelisolatiesysteem biedt een complete oplossing met een zeer hoge isolatiewaarde bij nieuwbouw en renovatie. De hoge RC-waarde beperkt de uitstoot van CO2 en energiekosten. Dit systeem geeft vrijheid in uitvoering dankzij ruime keuze uit diverse isolatiematerialen en typen steenstrippen. De EPS-beplating met een hoge dichtheid wordt op zowel beton als metselwerk verlijmd en met kunststof pluggen aangebracht. Op de isolatieplaten worden prefab steenstrippen verlijmd. Het systeem is volledig vrij van koudebruggen, voorkomt indringing van water en is leverbaar in diktes tussen 40 en 300 mm.
PreWall is een gecertificeerd thermisch buitenisolatiesysteem dat al sinds de 80-er jaren internationaal succesvol wordt toegepast en nu ook voor de Nederlandse markt beschikbaar is. Op de Renovatie & Transformatie beurs toont een open Prewall de mogelijkheden van dit veelzijdige systeem.
 
Aberson Smartbuild: Hal 7, standnummer D070.