Vakbeurs Energie 2015

Artikel delenVakbeurs Energie is hét jaarlijkse ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. Drie dagen lang – 6, 7 en 8 oktober – komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen in de Brabanthallen in Den Bosch voor het grootste live energieplatform van Nederland.
 
Vakbeurs Energie geeft bezoekers antwoord op twee kernvragen: hoe kom ik aan mijn energie? En vervolgens: hoe zet ik deze optimaal in? Deze tweede vraag splitst zich daarbij verder uit in de toepassing bij gebouwen en de toepassing in het proces. Daartoe zijn binnen de Vakbeurs Energie twee specifieke platforms ingericht: Energie & Gebouw en Energie & Industrie. Beide platforms krijgen een eigen inhoudelijk programma en aparte presentaties op de beursvloer.
Op Vakbeurs Energie zijn onder meer de laatste innovaties en ontwikkelingen te vinden op het gebied van inkoop en verkoop van energie, verbruiksbesparende maatregelen voor gebouwen, duurzame energie, energiemanagement, wet- en regelgeving/ subsidies, verenigingen, instituten, opleidingen en media.
Ook het Passief Bouwen Event is weer onderdeel van Energie. De methode passief bouwen slaat de brug tussen energieneutraal bouwen en comfortabel wonen, met slimme oplossingen die zowel de bouwer als bewoner ten goede komen. Stichting PassiefBouwen laat de nieuwste ontwikkelingen en trends zien en organiseert een doorlopend programma vol presentaties en workshops.
Vakbeurs Energie vindt plaats van dinsdag 6 oktober t/m donderdag 8 oktober 2015. Openingstijden: alle dagen van 10.00 – 17.00 uur . Locatie: Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Let op: Alleen gratis toegang bij voorregistratie. Kaarten op de beursvloer € 35,-.
Meer informatie: www.energievakbeurs.nl