Schoenenwinkel verrijst uit de as

Artikel delenTijdens de Alkmaarse nieuwjaarsbrand 2014-2015, werd het 165 jaar oude familiebedrijf Waardijk ernstig getroffen: drie van hun panden gingen in vlammen op. De familie ging snel op zoek naar een nieuw pand en al na negentig dagen werd de nieuwe winkel geopend.
 
De familie Waardijk besloot om met Havells Sylvania en installateur De Cirkel in zee te gaan voor de verlichting van dit nieuwe pand. Dit was geen eenvoudige klus voor beide partijen omdat er tijdens de verbouwing nog gewerkt werd aan het ontwerp van de winkelinrichting van de nieuwe zaak. In de winkel zijn ledverlichting en armaturen toegepast uit de collecties van Concord, Lumiance én Sylvania. De Optimo railspots en richtbare inbouwspots Signo van Lumiance zorgen voor accentverlichting en aanlichting van de schoenen. Ascent, de architecturale downlight van Concord, heeft een laag energieverbruik en een hoge efficiëntie en lichtopbrengst.