Online kit- en lijmwijzer

Artikel delen

Wie een kit, lijm of PU-schuim zoekt voor afdichting, verlijmen of reparatie, heeft aan de nieuwe kit- en lijmwijzer van Den Braven een handig hulpmiddel voor het vinden van geschikte Zwaluw producten. De online tool www.kitenlijmwijzer.nl  toont in een paar stappen het producten die geschikt zijn voor uw project.
 
Om de kit- en lijmwijzer voor een breed publiek toegankelijk te maken is gekozen voor een logische inhoud en opbouw. De gebruiker klikt keuzes aan waarmee men snel het juiste product kan vinden. Met de tool komt het bedrijf tegemoet aan de wens van handelaren de informatie over te nemen en te integreren op eigen websites.
 
De inhoud en opbouw maakt de wijzer geschikt voor alle eindgebruikers. De verwerker klikt keuzes aan en hoeft niets in te vullen. In een paar stappen komt het meest geschikte product voor het project in beeld. Afhankelijk van de toepassing worden ook alternatieve producten getoond.

De tool werd ontwikkeld door Den Braven. Vanaf de oprichting in 1974 is Den Braven gespecialiseerd in de ISO-gecertificeerde productie van kitten, lijmen, purschuimen en technische aerosols voor de bouwsector en een verscheidenheid aan industriële toepassingen. Het hoofdkantoor staat in Oosterhout. De producten van Den Braven zijn bekend onder de merknamen Den Braven, Zwaluw en Hercuseal en onder de private labels van verschillende partners.
 
Den Braven
www.denbraven.com