Nieuwe LED spouwmuur endoscoop

Artikel delen

Novascope presenteert een nieuwe endoscoop voor inspectie van de spouwmuur. Door het gebruik van LED verlichting ontstaat een hoge lichtopbrengst met als resultaat een inspectie afstand van meer dan ruim 1,5 meter. 
 
Bijkomend voordeel van het gebruik van LED technologie in tegenstelling tot de reguliere modellen is de levensduur. De levensduur is CA 30000 uur waardoor geen reservelampjes meer nodig zijn. Ook de verbindingskabel ontbreekt omdat de endoscoop gebruik maakt van een geïntegreerde accu. Ook zonder netspanning kan de spouwmuur geinspecterd worden.
 
De endoscoop weegt slechts 250 gram en is waterdicht dus geen last van smeltende isolatie. De endoscoop is geproduceerd door Henke Sass wolf en heeft een garantie van 2 jaar.
 
Novascope
www.novascope.nl