Showrooms op de schop

Artikel delen

Ruim zeventig officiële Volvo-dealers ondergaan de komende tijd een ingrijpende transformatie, waarbij zowel de werkplaatsen als showrooms worden vernieuwd. Door bezoekers een moderne, eigentijdse klantervaring te bieden, wil het automerk een nieuwe generatie Volvo-rijders aan zich binden.
 
Voor die transformatie gaat ook het meest efficiënte verkoopkanaal op de schop: de showroom. Geheel in traditie van Zweeds design staan de nieuwe showrooms in het teken van lichte kleuren en strakke lijnen. De aankleding van het plafond speelt een belangrijke rol. Dat moet een gevoel van ruimte geven en zorgen voor een uitstekende akoestiek, maar ook de moderne range Volvo-modellen optimaal recht doen. Volvo Nederland koos voor het ROCKFON® Blanka plafondsysteem dat voorziet in de witste minerale plafondtegel van Europa met hoge lichtreflectie- en diffusie; eigenschappen die de nieuwe showrooms ondersteunen bij een optimale belichting van de automodellen.