Jaren 30 villa gemoderniseerd

Artikel delen

De kopers van een jaren 30 villa schakelden Art-Line Interior Design uit Velp in om het interieur te moderniseren. Eigentijds, met veel licht. Eenvoud met behoud van originele elementen zoals de glas in lood ramen, was daarbij hun wens. Met het nadrukkelijk verzoek om binnenshuis deurbeslag uit de Living Black serie van Intersteel te gebruiken.
 
Een artikel in een interieurmagazine maakte dat de nieuwe eigenaren per se het stijlvolle zwarte deurbeslag uit de serie Living Black van Intersteel in hun huis toegepast wilden zien. Dit paste volledig bij hun beeld van een licht, modern interieur met trendy accenten.
De beige tinten werden vervangen door hoogglans wit met zwarte accenten en detaillering van het houtwerk. De kleuren staalgrijs en olijfbrons dienden als accent voor onder andere behang, kleden en meubels. Op deze manier werd in het hele huis één uniforme sfeer gecreëerd.
Informatie: www.intersteel.nl.