Vernieuwde balansventilatoren

Artikel delen

Orcon brengt de vernieuwde HRC balansventilator op de markt. De toestellen zijn voorzien van een volledig vernieuwde elektronica, waardoor de HRC een flink aantal bijzondere kenmerken krijgt. Daarnaast wordt de selectie van een HRC balansventilator gemakkelijker, van de huidige vier verschillende types gaat het naar twee verschillende types met meer mogelijkheden en flexibiliteit. De vernieuwde regeling van de HRC maakt het mogelijk het toestel te configureren als linker of rechter uitvoering. Daarnaast kan het toestel zowel bedraad (perilex) als draadloos (RF) worden bediend. Hierdoor kent het toestel slechts twee uitvoeringen, afhankelijk van het benodigde luchtvolume 300 of 400 m3/h. Standaard worden de toestellen geleverd met een perilex steker voor bediening met een driestandenschakelaar. Deze is eenvoudig te vervangen door een snoer met randaarde steker. Het toestel wordt geleverd zonder bediening, hierdoor is men vrij in de bedieningskeuze.

Informatie: www.orcon.nl