Klantspecifiek prefab bouwen, jazeker kan dat!

Artikel delen

Prefab biedt enorme voordelen in snelheid. Tel daar de dalende faalkosten en de volledige keuzevrijheid in het ontwerp bij op, dan weet je zeker dat prefab de juiste keuze is.

Badkamers, toiletten en keukens bepalen in hoge mate de uitstraling van zorginstellingen, hotels, bedrijfspanden, scholen en woningen. Een prefab unit van Faay geeft een uitstraling die niet van traditionele bouw is te onderscheiden!

Prefab biedt enorme voordelen
Faay Prefab Products B.V. maakt geavanceerde prefab-units (badkamers, toiletten, keukens en shops) voor nieuwbouw, renovatie en transformatie. De units worden seriematig gebouwd in onze eigen fabriek, volgens de specificaties van de klant, onder volledige controle wat resulteert in topkwaliteit, tijdwinst en kostenbesparing. We bouwen de unit waarbij we rekening houden met mogelijkheden voor veranderingen aan de gebouwen in de toekomst.

Plug and play
De prefab units hebben dezelfde uitstraling als traditionele bouw. Ze worden als een geheel in de (ruw)bouw geplaatst. In de vloeren en wanden is alle techniek onzichtbaar verwerkt. Dankzij het ‘plug and play’-principe is elke unit direct gebruiksklaar.

De klant staat centraal
Maar ook het aanpassen van een enkele woning – wegens mindervaliditeit van de bewoner – is mogelijk. Denk hierbij aan het vergroten van de woonkamer met daarin een demontabele slaap- en badkamer voorzien van Fibo Trespo wandpanelen met tegel-look, een verlaagd plafond en een aangepaste toilet. En een douchegedeelte voorzien van een zitting en hulpbeugels.

Prefab maatwerk
Eén aanspreekpunt, geen faalkosten en tijdverlies en ergernis door de slechte communicatie van diverse partijen die betrokken zijn bij de inrichting, installatie en afwerking. Conceptueel (prefab) bouwen is een onomkeerbare trend. Bouwen in de geest van LEGOlisering; prefab, plug-and-play. Bewoners die zelf hun plattegrond bepalen, hun eigen keuze hebben betreft keuken en/of badkamerdesign. Geheel volgens klantspecifieke eisen, want een klant wil nou eenmaal meer dan een standaardproduct.

Faay Prefab Products B.V.
www.faayprefabproducts.nl