Versneld opwarmen

Artikel delen

Als aanvulling op de CRL 4800, 6200 en 9000 introduceert WOLF de CRL 3500 WTW-unit die toepasbaar is voor 3500 m3/h. Er zijn diverse uitvoeringen voor binnen- en buitenopstelling. Bijzonder is dat de CRL-3500 uitgerust kan worden met een recirculatieklep voor het versneld opwarmen van het gebouw. De CRL serie is voorzien van een compleet bekabelde regeling geschikt voor koppeling aan gebouwbeheersysteem via BACnet, ModBus, Lonworks, KNX of Ethernet. De CRL is uitgerust met een condensatie-, enthalpie- of sorptie warmtewiel met een rendement tot 90 procent. De luchtlekkage over het warmtewiel wordt middels een speciale labyrint afdichting gereduceerd tot minder dan 2 procent. De serie is ontworpen conform hygiëne richtlijn VDI-6022, Eurovent gecertificeerd en komt dankzij het Energielabel A in aanmerking voor de EIA subsidie regeling.

Informatie: www.wolf-energiesystemen.nl