Schoonloopzone met bouclé garenstructuur

Artikel delen

Wat opvalt aan de nieuwe schoonloopserie Care van emco is dat deze een bouclé garenstructuur heeft in plaats van een velours structuur. Mede door zijn glans is deze serie visueel duidelijk onderscheidend ten opzichte van de andere tien schoonloopseries van emco.
 
De schoonloopzone emco Care is geschikt voor binnen gebruik in bijvoorbeeld hotels, openbare gebouwen, kantoren en zorgcentra. Naast individueel gebruik zijn de schoonloopzones uitermate geschikt als 3e zone in het meest effectieve entreematsysteem, het 3-zone reinigingssysteem. In alle gevallen zorgen ze voor een efficiënte opname van vocht- en restvuil, zodat achterliggende vloeren langdurig mooi blijven. De emco Care is in een sparing toe te passen, maar ook als mat met een afwerkrand. De rolbreedte is 200 cm (incl. afwerkrand).
 
Emco levert deze serie in de egale kleur antraciet en in tweekleuren grijs, bruin, beige en blauw. De hoogwaardige garenstructuur geeft deze serie een hoge comfortklasse (LC3) en maakt hem zeer geschikt voor intensief gebruik, bureaustoelen en rollators. Het materiaal is permanent antistatisch, voldoet aan antislip volgens EN 13893 en brandklasse Cfl-s1 volgens EN13501-1.

emco
www.emco-bau.com/nl