Warmtepomp voor woningen en appartementen

Artikel delen

De complete NIBE F730 biedt een kant-en-klare, energiezuinige oplossing voor de levering van cv-verwarming, ventilatie en warmtapwater in woningen en appartementen. Met behulp van de ingebouwde warmtepomp wordt warmte uit ventilatielucht zeer efficiënt teruggewonnen en omgezet in verwarming voor cv en warmtapwater. Het product is voorzien van het maximaal haalbare energielabel (A+++) in zijn klasse. De unit vergt een beperkt vloeroppervlak (60 x 62 cm) en kan snel worden geïnstalleerd doordat vrijwel alle benodigde componenten erin zijn geïntegreerd. Zelfs aan een ingebouwd expansievat is gedacht. Hierdoor vergt ook de werkvoorbereiding weinig tijd en worden installatiefouten tot een minimum beperkt. Is de beschikbare hoogte beperkt, dan kan de unit bovendien worden opgedeeld in twee los naast elkaar te plaatsen delen.

Informatie: www.nibenl.eu