2017: innoveren, inspecteren en nieuwe activiteiten

Artikel delen

Total Wall kijkt terug op een hectisch maar succesvol jaar 2017 waarin het bedrijf veel interessante projecten en vraagstukken voorbij zagen komen.

Voor het herstellen van de schade en het versterken van de woningen in het aardbevingsgebied in Groningen dacht Total Wall mee over innovatieve maatwerk oplossingen. Ideeën en mogelijkheden genoeg. Hoe en wanneer de uitvoering ook plaatsvindt.
Total Wall merkte een behoorlijke groei in het aantal gevelinspecties. Of het nu gaat om het advies voor gevelrenovaties of om complete inspecties met betrekking tot de constructieve veiligheid van gebouwen. Men weet ons inmiddels goed te vinden voor controle, advies en begeleiding.
2017 stond ook in het teken van het verder ontwikkelen van een nieuwe activiteit, ‘funderingsherstel door middel van schroefpalen’. Veelbelovend, kunnen we wel zeggen. In het nieuwe jaar meer over deze vernieuwende oplossing.
Tenslotte is Total Wall erg trots op de samenwerking met haar dealernetwerk. “De Boer Gevelrestauratie, Takkenkamp Gevelonderhoud, Timmer B.V., Koedooder B.V., Wildvank, Braber Renesse, JCS Beheer, Orly & Endevoets en IMTO Benelux. Stuk voor stuk experts in het vak. Zij herstellen met zorg scheuren en voeren spouwankerrenovaties uit met behulp van onze producten. Stuk voor stuk partijen waar u met een gerust hart uw renovatiewerkzaamheden aan kunt overlaten.”
 
Benieuwd wat Total Wall voor u kan betekenen? Neem eens een kijkje op de website.
 
Total Wall
www.totalwall.nl