Uitbreiding stofdichte afscheidingswand

Artikel delen

Een aanbouw, renovatie of verbouwing van een bestaand pand? Met Curtain-Wall splitst u de ruimte, waardoor fijnstof wordt tegengehouden en de overlast van uw werkzaamheden tot een minimum beperkt wordt. Curtain-Wall is de herbruikbare stofdichte afscheidingswand. Deze is verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Binnenkort worden de sets uitgebreid. Dat betekent méér onderdelen voor nog meer functionaliteit.
 
Geen gehannes met provisorische stofwanden van latten en bouwplastic. Dat is immers weggegooid geld, ieder project weer. Curtain-Wall is een degelijke, herbruikbare oplossing. Deze bestaat uit een stevige telescopische constructie van de vloer tot het plafond. Daarin wordt een speciale brandwerende folie gespannen die tegen een stootje kan. Zelfs één persoon zet Curtain-Wall binnen enkele minuten op. Eventueel kan op elke willekeurige plaats een afsluitbare doorgang gecreëerd worden. De aansluiting met de muren wordt afgesloten door flexibele profielen.
 
Curtain-Wall is uiterst representatief. Ideaal voor bouw- en renovatieactiviteiten op plaatsen waar overlast onwenselijk is en waar bouwactiviteiten bij voorkeur uit het zicht moeten plaatsvinden. Denk aan kantoren, ziekenhuizen, winkels, scholen, banken, hotels en woningprojecten. Curtain-Wall is demontabel en herbruikbaar en kan na gebruik handig opgeborgen worden, altijd klaar voor de volgende opdracht.
 
Medio 2018 ondergaan de diverse sets een uitbreiding. Bij de Starter Kit en de Pro Kit wordt bijvoorbeeld een Zip-Up Set toegevoegd, waarmee u gemakkelijk een doorgang maakt. Bij andere sets wordt een extra Curtain-Wall draagtas meegeleverd om de onderdelen en accessoires goed beschermd op te bergen.
 
Curtain-Wall
www.curtainwalleurope.com