Nieuwe area-manager voor producent XPS-elementen

Artikel delen

Producent van hoogwaardige isolatiematerialen en bouw- en tegelelementen van geëxtrudeerd polystyreenhardschuim (XPS), JACKON Insulation, heeft een nieuwe area-manager voor Nederland: Marco Duijvelaar (48). Hij is bekend met XPS-producten, want hij heeft in een eerder dienstverband gewerkt voor Ursa, fabrikant van minerale wol en geëxtrudeerde polystyreen.
 
Duijvelaar is voor JACKON-klanten in Nederland aanspreekpunt voor zowel sales als de technische ondersteuning. Hij zal tevens voor JACKON aanwezig zijn op vakbeurzen en congressen, en hij zal vele presentaties in het land geven over de JACKON-producten.
 
De focus zal liggen op de verkoop van JACKOBOARD, de bouw- en tegelelementen die gemaakt zijn van waterafstotende XPS-hardschuimplaten. Deze elementen zijn aan beide zijden voorzien van glasvlies met een versterkte, gemodificeerde mortellaag. Deze tegelelementen worden vooral bij renovaties gebruikt voor de ontkoppeling van oude ondergronden, als extra thermische isolatie of als niet dragende scheidingswand. Omdat ze praktisch geen water opnemen, kunnen ze bovendien direct betegeld, bepleisterd of geplamuurd worden.
 
De klanten van JACKON in Nederland – de professionele bouwgroothandels zoals de 4plus- en Bouwcenter–groepen – worden voornamelijk bediend vanuit de Belgische productielocatie in Olen. Deze ligt net over de grens met Nederland, niet ver van Turnhout. De productielocatie heeft een grote binnenopslagruimte voor zeker 60.000 m3 aan XPS-producten. Door deze voorraadcapaciteit en doordat de productie van XPS-platen een continue proces is, kan snel aan veel vraag worden voldaan. Mocht dat niet voldoende zijn, heeft JACKON in het Duitse Mechau (Sachsen-Anhalt) ook een grote productielocatie. Daarmee kan JACKON een continue, snelle levering garanderen, belangrijk in de op dit moment snel groeiende renovatiemarkt.
 
JACKON
www.jackon-insulation.com