Prefab kingsize panelen

Artikel delen

Faay Vianen brengt kingsize panelen op de markt. Deze prefab robuuste casco binnenwanden kunnen kamerhoog en kamerbreed worden geleverd. Elektra en alle uitsparingen voor waterleidingen etc. worden vooraf in de schroefvaste wand geïntegreerd.
 
Hierdoor ontstaan er multifunctionele panelen die op de bouwplaats alleen nog moeten worden gemonteerd. De geluid- en brandwerende panelen die met een waterwerende coating zijn behandeld, worden zo op een slimme, snelle en schone manier geplaatst.
 
“Deze kingsize panelen zijn een grote stap in het modulair bouwen en van absolute meerwaarde voor de bouwbranche. De panelen maken verticaal bouwen mogelijk, ook wel de one-piece-flow bouwmethode genoemd.” De elementen worden in volgorde van montage op het juiste moment op de bouwplaats afgeleverd. Zo kunnen de elementen snel en volgens de planning worden gemonteerd. Met deze bouwmethode is het ook mogelijk de voorraad en arbeid op de bouwplaats te beperken. Dit kan leiden tot vereenvoudiging en stroomlijning van het productieproces en een reducering van de bouwtijd.
 
Faay
www.faay.nl