Loodvervanger voor extreme weersomstandigheden

Artikel delen

Ubiflex van Ubbink is een loodvervanger, die wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag is vereist en bladlood in alle gevallen kan vervangen. Naast de bekende bitumen loodvervangers Ubiflex Standaard en Ubiflex Ribbel introduceert Ubbink een nieuwe variant: Ubiflex Extreme.
 
Deze loodvervanger op basis van siliconen met aluminium versterking heeft de ‘look en feel’ van lood en dezelfde voordelen als de bitumen varianten. Ubiflex Extreme is dubbelzijdig en levert een blijvend uitstekende prestatie bij extreem hoge en extreem lage temperaturen. Het gladde oppervlak geeft een strakke afwerking, is makkelijk schoon te maken en vuilwerend. Beschikbaar in verschillende breedtes en rollengtes, in de kleuren zwart/grijs en rood/grijs.
 
Door de dunne samenstelling is Ubiflex Extreme makkelijk plooibaar en snel verwerkbaar. Door het lichte gewicht past u het probleemloos toe in lange lengtes en beperkt u het aantal verbindingen tot een minimum. Ubiflex Extreme knipt of snijdt u eenvoudig op maat en is tot 30% uitrekbaar. Bij extreme windbelastingen kunt u de Ubiflex panklem gebruiken of de Ubiflex Extreme Fix.
 
“Ubiflex Extreme is de ‘Rolls’ onder de loodvervangers en is extreem goed getest: onder andere UV, KIWA en BBA-certificaat. Het gaat de levensduur van een gebouw mee.”
 
Het gladde oppervlak geeft een strakke afwerking die u makkelijk schoon maakt maar ook vuilwerend is. Ubbink produceert Ubiflex Extreme in eigen huis. In tegenstelling tot de traditionele waterkering is het product prijsvast. Daarnaast realiseert u een gemiddelde arbeidsbesparing van 30% en is Ubiflex Extreme niet diefstalgevoelig.
 
Ubbink
www.ubiflex.nl