Luchtdichte warmte-terugwinunit

Artikel delen

De CRL HR-WTW serie van WOLF is nu nog verder uitgebreid met de CRL-1300 en CRL-2500. De units zijn geschikt voor een luchthoeveelheid respectievelijk tot 1300 m3/h en 2500 m3/h. Uniek aan de CRL serie is het gepatenteerde SuperSeal systeem met een cascade afdichting van de panelen en deuren, waarmee de hoogste luchtdichtheid L1 wordt gerealiseerd.

Een ander onderdeel van het SuperSeal systeem is de unieke Labyrint afdichting van het warmtewiel, waarmee de luchtlekkage van het warmtewiel wordt gereduceerd tot minder dan 2%. Er kan gekozen worden uit een condensatie-, enthalpie of sorptierotor voor het warmtewiel met rendementen tot 90%.
De CRL is verkrijgbaar voor binnen- of buitenopstelling. De buitenopstelling is uitgerust met het Easy-Lifting-Systeem. De uitvoering voor de binnenopstelling is verkrijgbaar met alle  luchtkanaalaansluitingen op de kopse zijden (horizontale uitvoering) en in een variant waarbij de bovenste aansluitingen bovenop de unit zijn geplaatst (diagonale uitvoering). De positie van de toe- en afvoer, de bedieningszijde en de locatie van de kleppenregisters kan naar wens worden geselecteerd. De kleppenregisters zijn uitgevoerd in luchtdichtheidsklasse T2. 

Informatie: www.wolf-energiesystemen.nl