Nieuwe AquaStuc Cementpleister

Artikel delen

Sinds dit voorjaar heeft Knauf het assortiment cementgebonden pleisters aangevuld met een nieuwe basispleister voor in natte ruimtes: Knauf NR 330 AquaStuc Cementpleister. Een ideale cementpleister voor in natte ruimtes als de badkamer, keuken of garage.

De NR 330 AquaStuc Cementpleister is voordelig geprijsd, gemakkelijk aan te maken, in 60 minuten handmatig te verwerken, glad af te werken of na slechts 4 uur al overtegelbaar. Fijn tijdens het renoveren van een badkamer en de bewoners snel weer gebruik willen maken van hun badkamer. Het product is dus niet alleen snel verwerkbaar, maar ook nog eens veelzijdig. De pleister is zowel vocht- als schimmelbestendig en heeft een uitstekend standvermogen. Zeer geschikt dus voor een langdurig mooie badkamer.

Enthousiast geworden over dit product? Meer informatie over de verwerking, specificaties en eigenschappen van de NR 330 is te vinden op onderstaande website.
 
Knauf
www.knauf.nl/NR330