Totaaloplossing installeren wandcloset

Artikel delen

Saniwall Pro UP is een totaaloplossing voor het installeren van een wandcloset en bestaat uit een krachtige geluidsarme fecaliënvermaler met verstelbaar Grohe inbouw-element. Dit element kan perfect op de gewenste hoogte worden ingesteld voor extra comfort en veiligheid. Saniwall Pro UP  is verkrijgbaar met glaspanelen of in een betegelbare versie voor een moderne en esthetische installatie.

Saniwall Pro UP heeft tevens aansluitmogelijkheden voor een wastafel, bidet of douche en daardoor ideaal voor de realisatie of renovatie van een complete badkamer of toiletruimte in huis, kantoor of gastenverblijf. Daarnaast is Saniwall Pro UP waterbesparend door de twee verschillende spoeltechnieken 3 liter/6 liter. Er zijn diverse bedieningspanelen via Grohe verkrijgbaar.

Dankzij de dubbele toegang tot het product kan er direct worden ingegrepen bij blokkade door onrechtmatig gebruik en er is directe toegang tot het elektrische gedeelte ter vervanging van onderdelen. Door de geringe afmetingen kan Saniwall Pro UP eenvoudig geplaatst worden achter elke wandcloset en zonder grote werkzaamheden worden geïnstalleerd op elke gewenste plek.

SFA heeft zich sinds de oprichting in de jaren vijftig ontwikkeld tot marktleider op het gebied van fecaliënvermalers en vuilwaterpompen. Standaard geeft SFA 2 jaar fabrieksgarantie op haar producten en op een groot aantal Sanibroyeur producten bestaat de mogelijkheid om de garantie te verlengen naar 5 jaar.
   
SFA
www.sanibroyeur.info