Snel gebouwd

Artikel delen

Keukenrenovatie in 1 dag

Wil je als ondernemer optimaal presteren dan is reflectie een belangrijk instrument om in te zetten. In een proactieve marktbenadering is het belangrijk om jezelf vragen te stellen als…. Wat kunnen we verbeteren? Hoe kan het sneller? Wat als we gaan samenwerken met een andere partij, hoe kunnen we elkáár dan versterken? Bij Faay wordt er al geruime tijd niet meer in producten gedacht, maar in oplossingen en concepten. De Badkamer Challenge van Mitros liet zien dat men in ook in die sector af durft te stappen van de traditionele renovaties en open staat voor prefab initiatieven. Een badkamer in 1 dag. Waarom dan ook niet een keuken in 1 dag?

Wil je als ondernemer optimaal presteren dan is reflectie een belangrijk instrument om in te zetten. In een proactieve marktbenadering is het belangrijk om jezelf vragen te stellen als…. Wat kunnen we verbeteren? Hoe kan het sneller? Wat als we gaan samenwerken met een andere partij, hoe kunnen we elkáár dan versterken? Bij Faay wordt er al geruime tijd niet meer in producten gedacht, maar in oplossingen en concepten. De Badkamer Challenge van Mitros liet zien dat men in ook in die sector af durft te stappen van de traditionele renovaties en open staat voor prefab initiatieven. Een badkamer in 1 dag. Waarom dan ook niet een keuken in 1 dag?


Wat: keukenrenovatie in 1 dag
Toepassing: snelle en kwalitatief goede oplossing voor onder andere woningcorporaties
Snelheid: in 1 dag een complete keuken renoveren


Contacten met Bruynzeel Keukens waren in het verleden al gelegd en zij bleek een goede partner voor het prefab gedachtengoed van Faay. Deze samenwerking tussen Faay en Bruynzeel leverde een nieuw keukenrenovatieconcept op. Belangrijk daarin is Faay’s prefabpaneel met daarin alle voorzieningen die nodig zijn voor het nieuwe dan wel bestaande installatiewerk. Inclusief voorgemonteerde, compleet bedrade wandcontactdozen! Uit met name het aan en om te leggen installatiewerk komt veel oponthoud voort. De HPL topplaat die Faay hiervoor als basis gebruikt, is in vier verschillende decors leverbaar.

Voortvarend als Faay te werk gaat, benaderden zij woningcorporatie Mitros met het keukenrenovatieconcept. Mitros honoreerde dit met de mogelijkheid de keukens in twee voorbeeldwoningen onder handen te nemen. Vervolgens liet Bruynzeel in samenwerking met Faay en Vios Bouwgroep B.V. een knap staaltje vakwerk zien: in één dag werden beide keukens van de woningen compleet gerenoveerd. Dit snelle, efficiënte en duurzame resultaat is alleen mogelijk dankzij een goede voorbereiding en een nauwe samenwerking. Faay leverde de achterwanden aan. Uitsparingen voor waterleiding, afvoer en gas waren hierin vooraf al aangebracht, evenals de compleet bedrade en afgemonteerde wcd’s.Een mooie, nieuwe keuken in één dag, en dus met veel minder overlast. Een keuken waarin de huurder zich thuisvoelt. Een win-win situatie voor alle partijen. Andere voordelen: All-inclusive inclusief leidingwerk, plug & play, keuken en aanrechtblad in meer dan 20 kleuren leverbaar, serie van 1 tot X en duurzame materialen.

Naast wand- en plafondsystemen, maakt Faay innovatieve prefab-oplossingen voor badkamers, toiletgroepen, keukens/pantry’s en shops. En alle denkbare combinaties daarvan.

Faay
www.faay.nl

RenovatieTotaal