De eerste app die geld teruggeeft voor aankopen

Artikel delen

De nieuwe Club RUBI App is een handig hulpmiddel voor alle tegelzetters en bouwprofessionals. De app maakt het mogelijk om tijdens je werk snel een onderdeel op te zoeken.

In de app vind je een online catalogus met alle bijbehorende onderdelentekeningen. Ook zijn verschillende blogs aanwezig over belangrijke onderwerpen in de tegelmarkt.

De Club RUBI App maakt gebruik van een uniek spaarsysteem voor al je RUBI aankopen. Tijdens actieperiodes zijn extra spaarpunten te verdienen. Gespaarde punten kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen die vrij zijn te besteden bij Amazon en Decathlon.

Gebruikers van de prettig werkende app kunnen eenvoudig hun producten registreren, de garantieperiode verlengen en beheren en productevaluaties raadplegen en toevoegen. Ook kunnen gebruikers gepersonaliseerde promoties ontvangen op basis van interesses en voorkeuren.
De nieuwe Club RUBI App is gratis te downloaden via Google Play en de Apple Store.
 
RUBI
www.rubi.com/nl