Totaaloplossingen in geveltechniek

Artikel delen

Thor Helical Benelux BV is een actieve deelnemer van het internationale concept. Al ruim 30 jaar helpt en ontzorgt het bedrijf een diversiteit aan opdrachtgevers en biedt zij innovatieve oplossingen aangaande de gevel. Wij willen onze opdrachtgevers ontzorgen, vanaf een totaal of deel (gevel)onderzoek aan uw gebouwen, tot aan gericht technisch advies en de meest sterke constructieve oplossing.
 
Ons ‘product’ bestaat natuurlijk uit systemen die wij leveren, maar vooral ook het adviseren en begeleiden van onze opdrachtgevers. Daarbij doen wij ook op brede schaal gevelonderzoeken waaruit dan een complete verslaglegging komt,” vertelt Erik Duijverman van het concern.  “Zo kunnen wij bijvoorbeeld complete sets leveren voor het herstellen van muren, het herstellen van lateien en het verstevigen van gebouwen. Binnen en buitenbladen van gevels kunnen worden verbonden met onze Air-Twist renovatie spouwankers en bouwmuren gekoppeld aan voor- en achtergevels met onze 12mm muurankers.”
 
De producten van Thor Helical zijn uniek aangezien het bedrijf de enige is met CE-certificeringen op het totale assortiment en specifiek uniek voor scheurherstel systeem in deze sector.
“Hiermee kunnen wij onze klanten verzekeren van hoge kwaliteit producten en unieke oplossingen.”
 
Thor Helical vindt het contact met haar opdrachtgevers erg belangrijk. “Door zorgvuldig overleg en juiste afspraken kunnen we elkaar versterken en een langdurige relatie aangaan. Begeleiden en actief de opdrachtgevers ontzorgen, staat voor ons voorop. Hiernaast vinden wij het leveren van kwaliteit belangrijker als het leveren van kwantiteit. Wij zijn trots op de producten die wij zelf fabriceren onder ISO-certificering. Dit wil niet zeggen dat we niet houden van makkelijke en snelle werkprocessen. Onze producten zijn namelijk juist ontworpen om efficiënt en gemakkelijk te kunnen toepassen,” besluit de heer Duijverman.
 
Thor Helical
www.thorhelical.nl