Vervangend toilet nodig?

Artikel delen

Vervangend toilet nodig tijdens een renovatieproject? Kijk eens naar Cactus Droogtoiletten, een simpel, hygiënisch en gebruiksvriendelijk toilet. Tijdens renovatie van badkamer of toilet zijn deze droogtoiletten uitermate geschikt als vervangend toilet.
 
Het enige wat u, als uitvoerende partij, moet faciliteren is een droogtoilet en ‘lidbags’. De lidbag is een stevige plastic zak die na gebruik luchtdicht wordt afgesloten. Door het dichtklappen van de toiletbril wordt een deksel op de lidbag vastgeklikt. De lidbag is hermetisch afgesloten. Geleipoeder in de lidbag zet vocht om in een vaste substantie en de lidbag mag worden afgevoerd bij het normale huisvuil. Een milieuvriendelijk oplossing omdat droogtoiletten géén water, stroom of chemicaliën verbruiken.  

Door de handzame afmeting en het lage gewicht kan de bewoner het droogtoilet zelf in een gewenste ruimte zetten en zelf de lidbags plaatsen en verwijderen. Uw vakmensen kunnen zich bezighouden met hun werkzaamheden en moeten enkel en alleen, zodra het project klaar is, het toilet en de overgebleven lidbags innemen.

Dit systeem ontzorgt uw eigen werknemers en u voldoet, als uitvoerende partij, aan de verplichtingen die woningcorporaties u opleggen. Cactus Droogtoiletten zijn er in verschillende uitvoeringen, waaronder een mindervalide-toilet. Alle uitvoeringen gebruiken dezelfde lidbags.

Zoekt u verlichting van de werkzaamheden en een tijdbesparende oplossing voor uw personeel? Wilt u bewoners een uitermate gebruiksvriendelijk en hygiënische toilet bieden tijdens de renovatie? Neem dan contact op met Toilet Service Twente en informaar naar de mogelijkheden.
 
Toilet Service Twente
www.toiletservicetwente.nl