Nieuwe premium verdeler van RVS

Artikel delen

Magnum presenteert een nieuwe professionele regelunit. Een zeer compacte verdeler vervaardigt uit hoogwaardig Roestvrij Staal/RVS van het type 4301 waardoor er, in tegenstelling tot vergelijkbare verdelers, geen roestafzetting kan plaatsvinden. Hierdoor kan MAGNUM 10 jaar garantie geven op het huis van deze verdeler.

De verdeler is uitermate geschikt voor lage temperatuur verwarming (LTV). De verdeler is aan de voorzijde (front) voorzien van een een energiezuinige Alpha 2 pomp van Grundfos met energielabel A. De pomp is geplaatst op een opgelaste extra voetplaat, zodat de bevestigingsboutjes van de pomp niet door de koker gedraaid zijn. De pomp is droog gemonteerd, waardoor lekkages op de pompbevestiging zijn uitgesloten.

De haakse groepsafsluiters zijn dubbel instelbaar en geschikt voor MAGNUM Actuatoren ten behoeve van de naregeling. De watertemperatuur is in te stellen met een thermostaatkop, De verdeler is tevens voorzien van een maximaal beveiliging om te voorkomen dat te heet water de vloer in wordt gepompt. Aan de onderzijde zit een vul- en aftapkraan. Primaire aansluiting is ½” (vanaf 8 groepen ¾”) en de groepsuitgangen zijn 3/4″euroconus.

De verdeler is op 6 bar afgeperst, voorzien van een persrapport, duidelijke handleiding en garantiebewijs. Bevestigingsmateriaal wordt standaard meegeleverd.

MAGNUM heating
www.magnumheating.com