Voorkom valpartijen op uw gladde vloer

Artikel delen

Uitglijden op een gladde (tegel)vloer kan nare gevolgen hebben. U moet er niet aan denken dat uw bezoekers of personeelsleden uitglijden en zichzelf bezeren. Of het nu gaat om de badkamer, keuken, entree of zwembad: een veilige vloer is heel wat waard.

SLIPSTOP biedt een eenmalige antislipbehandeling van uw stenen vloer. De vloer ziet er na behandeling weer prachtig uit en behoudt zijn oorspronkelijke uiterlijk. Met één belangrijk verschil: u bent verzekerd van een vloer die stroef blijft – óók als hij nat is.

De SLIPSTOP-antislipoplossing bestaat uit een aantal stappen. Voor de behandeling wordt eerst de slipweerstand gemeten. Vervolgens ondergaat de vloer een grondige reiniging. Hoe schoner de vloer, hoe beter deze antislip te maken is. Na het reinigen volgt de antislipbehandeling. De vloer wordt voorzien van een kleurloze vloeistof. Deze vormt onzichtbare kleine profieltjes in de vloer, die als zuignapjes werken. Die profieltjes worden vervolgens geseald om intrekken van vocht en vuil te voorkomen. Na de behandeling wordt de slipweerstand van de vloer opnieuw gemeten en ontvangt u een garantiecertificaat. De behandelde vloer voldoet aan de norm van de NEN 7909.

Voordelen van de SLIPSTOP-oplossing:

  • Uiterst effectief op nieuwe én bestaande vloeren;
  • Vloer behoudt oorspronkelijk uiterlijk;
  • Internationaal bewezen en succesvol;
  • Jarenlang verzekerd van een veilige vloer.

 
SLIPSTOP
www.slipstop.nl