Duurzame oplossing voor gladde galerijen

Artikel delen

Begin 2018 werd PAM Almelo benaderd door een VvE beheer of het bedrijf een duurzame oplossing kon bieden aangaande het aanbrengen van een antislip laag. Het ging hierbij om een te gladde galerijvloer opgebouwd uit houten Bankirai vloerdelen. Er werd een passende oplossing gevonden door inzet van PAS antisliptapijt.

De bewoners en het bestuur van een complex te Veenendaal, hadden enige tijd geleden een oplossing laten aanbrengen met antislip strips. De strips zouden de problemen omtrend gladheid van de galerijvloer moeten verhelpen. Ook was er sprake van geluidsoverlast. Dit werd veroorzaakt door het gebruik van verschillende hulpmiddelen zoals verhuiscontainers, scootmobielen, rollators etcetera. Helaas bleken de strip geen oplossing.

PAS antisliptapijt (Antraciet) op Bankirai vloerdelen

Oplossing

Vervolgens heeft PAM Almelo samen met het VvE beheer en het bestuur van het VvE Complex te Veenendaal, naar een passende oplossing gezocht. Het bedrijf presenteerde een oplossing in de vorm van het PAS antisliptapijt. Het product is in eerste instantie voor bepaalde tijd als proef op de Bakaridelen aangebracht. Deze (tijdelijke) proef is door de bewoners als zeer positief ervaren. Het PAS antisliptapijt heeft uiteindelijk geleidt tot een adequate oplossing om de problemen van gladheid en geluidsoverlast in zijn geheel op te lossen. Dit tot volle tevredenheid van de bewoners en het bestuur van het VvE Complex te Veenendaal.

PAS antisliptapijt is verkrijgbaar in twee breedtes: 1,20 meter en 1,80 meter. Tevens is het product verkrijgbaar in diverse kleuren: Antraciet, Peper en Zout, Beige, Terracotta, Bruin, Blauw, Rood en Groen. Het product is eveneens toepasbaar als trapbekleding.

Meer informatie over het assortiment van Pam Almelo is te vinden op onderstaande website.

Pam Almelo
www.pamalmelo.nl