Ontdek BMI op de BouwBeurs 2019 in Utrecht

Artikel delen

Voortaan kunnen bezoekers bij één organisatie terecht voor alle denkbare oplossingen op het gebied van zowel platte als hellende daken. Tijdens de BouwBeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht zullen dakenproducenten Monier en Icopal zich voor het eerst samen als BMI presenteren. BMI introduceert tijdens de beurs onder meer de ‘De Nieuwe Hollander-V’, een innovatieve variabele dakpan. Ook introduceert het bedrijf de veelzijdige kunststof TPO dakbaan BMI ‘EverGuard’.

De nieuwste dakoplossingen

Met De Nieuwe Hollander-V laat BMI zien dat oog voor technische details leidt tot innovatie en een geheel vernieuwd product. De populaire dakpan Nieuwe Hollander is niet alleen verbeterd maar ook getransformeerd tot een flexibele, variabele, kostenefficiënte keramische dakpan die meer ontwerpvrijheid biedt, makkelijker te leggen is en nog beter bestand is tegen weersinvloeden.

Voor het platte dak introduceert BMI de dakbaan EverGuard. Deze dakbaan op basis van TPO (thermische polyolefinen) heeft zeer goede mechanische eigenschappen. Hij is bestand tegen chemicaliën en biedt langdurige bescherming tegen (extreme) weersinvloeden. Het materiaal is onder alle omstandigheden flexibel te verwerken en heeft een perfecte lasbaarheid.

De nieuwste dakoplossingen

Met het aanbieden van Vastgoedzorg adviseert BMI over efficiënt dakonderhoud op lange termijn. Woningcorporaties, zorginstellingen, scholen en andere gebouweigenaren en -beheerders kunnen tijdens de beurs op de stand van BMI terecht voor uitgebreide informatie over dit Vastgoedzorg programma.

Dak van de Wereld

Op stand E10 in hal 11 ontdekken bezoekers de daken van BMI op een originele manier. Wie deelneemt aan de BMI VR Experience maakt kans op een reis naar het Dak van de Wereld of één van de andere prijzen. De BouwBeurs 2019 vindt plaats van 4 t/m 8 februari 2019.

Over BMI Group

BMI Group is medio 2017 ontstaan door de samenvoeging van Braas Monier (dakpannen) en Icopal (bitumen en kunststof dakbanen). Met deze fusie is de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa ontstaan. BMI Group bundelt niet alleen haar producten, maar ook haar krachten op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Het assortiment omvat onder meer bitumen en kunststof dakbedekkingen, keramische en betonnen dakpannen, lichtgewicht stalen dakpanelementen en technisch advies. BMI Group heeft een hoofdkantoor in Londen en heeft ca. 9.600 medewerkers in meer dan 40 landen wereldwijd.