Schroeven als de beste

Artikel delen

In 2019 introduceert GebuVolco een nieuw merk: SilverMate. Onder dit merk verkoopt het bedrijf een nieuwe, zeer sterke spaanplaatschroef. De schroef heeft een speciaal ontwikkelde punt en andere bijzondere elementen waardoor GebuVolco durft te stellen dat deze schroef de beste in zijn soort is.

Een uitgebalanceerd assortiment spaanplaatschroeven, in chroom-6 vrij verzinkte uitvoering, zorgt voor een zeer ruime dekking. Door de toepassing van slechts 3 Pozi- en 3 Torx-uitvoeringen zal er minder snel van bit worden gewisseld, waarmee tijd wordt bespaard. De SilverMate heeft de CE-markering en ETA keuring en is verpakt in een stevige professionele doos met kijkvenster en kiepklep.

Verbeterde freesribben zorgen voor een perfecte afwerking zonder beschadiging. Een uiterst scherpe punt, in combinatie met de vernieuwde schroefdraad, zorgt voor zeer snelle aangrijping in het hout met een minimaal splijtrisico. De schroef is uiterst sterk, het risico op afraaien van de kop is minimaal. “De SilverMate is de sterkste spaanplaatschroef in zijn klasse waardoor hij geschikt is voor montage in vrijwel elke houtsoort. Verfijnde schachtribben bij de deeldraaduitvoering en een superieure wax zorgen voor een minimale indraaiweerstand.”
De schroef is verkrijgbaar bij de betere ijzerwaren vakhandel, in lengtes tot 200 mm met zowel Pozi- als Torx indruk, in voldraad én deeldraad uitvoering. Monsters en documentatie worden op aanvraag gratis toegestuurd.

GebuVolco
www.gebuvolco.nl

Bezoek GebuVolco op BouwBeurs 2019, Hal 12, Stand F032