Altrex verrast zzp’er met compleet nieuwe steiger

Artikel delen

Bouwbedrijf J. Stam werd afgelopen week verrast door Altrex met een nieuwe RS TOWER 52-S rolsteiger. Altrex lanceerde onlangs de campagne ‘steigertje wisselen’, waarbij klussers zich konden inschrijven en zo kans maakte op een compleet nieuwe steiger.

Aandacht voor veilig opbouwen van steigers

Met de campagne wil Altrex aandacht voor de nieuwe, veiliger manier van opbouwen van rolsteigers. Sinds vorig jaar is de wet- en regelgeving rond het veilig opbouwen van een steiger aangepast. Bij het betreden van het eerste platform, dien je al rondom beschermd te zijn. Toch zijn er nog steeds veel steigers die nog niet voldoen aan de nieuwe veiligheidsregels. Door in te schrijven op de actiewebsite, konden klussers kans maken op een steiger die volledig voldoet aan de nieuwste wet- en regelgeving.

De winnaar

Uiteindelijk bleek Bouwbedrijf J. Stam de gelukkige winnaar. Zijn ‘oude’ steiger werd afgelopen week omgeruild voor een nieuwe rolsteiger met Safe-Quick® GuardRail.

Altrex
www.altrex.com