Bouw Compleet vernieuwt beursconcept

Artikel delen

Het beursconcept van Bouw Compleet gaat aanzienlijk op de schop. In de afgelopen periode heeft organisator Easyfairs alle wensen van bezoekers en exposanten in kaart gebracht. Naar aanleiding van deze behoeften uit de bouwbranche is het concept van Bouw Compleet vernieuwd. Ook zijn de beursdata aangepast naar woensdag 9 tot en met vrijdag 11 oktober 2019 en komt er een volledige beurshal met het thema ‘Leven in de Bouwerij’. De overige hallen worden allemaal geclusterd per thema en de segmenten verf, glas en afbouw komen binnen het Bouw Compleet-concept.

Met de vrijdagopening wil de organisatie alle bezoekers binnen de bouwbranche de gelegenheid bieden om de werkweek af te sluiten op Bouw Compleet. Daarnaast wordt beleving toegevoegd aan het nieuwe concept door onder andere hal 3 om te bouwen naar ‘De Bouwerij’. Hier komen netwerken, fun, entertainment en horeca samen. Bezoekers en exposanten kunnen hier netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Ook krijgen exposanten de ruimte om in deze hal demonstraties te verzorgen. Bovendien is er een VIP-lounge ingericht waar exposanten in een andere setting (potentiële) klanten kunnen spreken.

Een andere grote wijziging is de nieuwe plattegrondindeling. Alle hallen worden per thema geclusterd. Het thema van hal 1 is ‘Bouwmaterialen & Constructie Algemeen’, hal 2 ‘Ruwbouw en Beton’, hal 3 ‘De Bouwerij’, hal 4 ‘Gereedschap en Persoonlijke Bescherming’ en hal 5 ‘Onderhoud en Afbouw’.
Voor de editie van 2019 wordt S.G.A. Vakdagen opgenomen als segment van Bouw Compleet. De segmenten van schilder, glas en afbouw worden ondergebracht in hal 5: Onderhoud & Afbouw.

Voor meer informatie: www.bouwcompleet-hardenberg.nl