Bouw Compleet vernieuwd concept

Artikel delen

Op 9, 10 en 11 oktober 2019 vindt de 22ste editie van Bouw Compleet in Evenementen Hardenberg plaats. Bouw Compleet is de ontmoetingsplek van Noordoost Nederland waar alle onderdelen uit de bouwbranche samenkomen. Bouw Compleet biedt volop mogelijkheid om contacten te leggen en te versterken met exposanten uit de regio. Op de vakbeurs schitteren ook mooie landelijke namen, maar vooral regionale spelers, waardoor zichtbaar wordt wat speelt in de regio. Het is tevens de plek waar de vakman inspiratie op doet om zijn werk efficiënter uit te kunnen voeren en na zijn bezoek aan de vakbeurs weet hij wat er speelt in zijn vakgebied

Vernieuwd concept

Het beursconcept van Bouw Compleet is aanzienlijk op de schop gegaan. De organisator Easyfairs heeft alle wensen van bezoekers en exposanten in kaart gebracht. Naar aanleiding van deze behoeften uit de bouwbranche is het concept van Bouw Compleet vernieuwd. De beurs wordt het feest voor bouwend Noordoost-Nederland. Zo is de beursdata aangepast naar woensdag 9 tot en met vrijdag 11 oktober 2019 en is een volledige beurshal ingericht met als thema ‘Leven in de Bouwerij’ waar fun, entertainment en netwerken samenkomen. De overige hallen zijn geclusterd per thema en de segmenten verf, glas en afbouw zijn opgenomen binnen het Bouw Compleet-concept.

Veilig werken

Een belangrijk thema op Bouw Compleet is ‘veilig werken’. Sinds 2013 blijft het aantal ongevallen op de bouwplaatsen stijgen. In samenwerking met Volandis wordt in de ‘Bouwerij’ op een ludieke wijze aandacht geschonken aan dit thema.

Voor meer informatie

Houd onze website in de gaten voor de laatste updates over Bouw Compleet www.bouwcompleet-hardenberg.nl