Ook bij renovatie komt daglicht van boven

Artikel delen

Op zoek naar maatwerk bij het renoveren van een lichtstraat? Van Boven Projectbouw beheerst dit specialisme tot in de finesses. Deze pionier op het gebied van kunststof bouwproducten zorgt dat een lichtstraat, lichtwand of lichtkoepel geheel voldoet aan de actuele isolatie-eisen en er weer jaren tegen kan.

Na verloop van tijd komt er een punt dat het dak, en daarmee ook de daglichtconstructie, vervangen moet worden. In de meeste gevallen worden deze namelijk tegelijk aangepakt en opgeleverd. Daarbij is er steeds meer keus om een lichtstraat aan te laten sluiten bij de isolatiewaarden, waaraan een moderne dakconstructie vandaag de dag moet voldoen.

Van Boven Projectbouw heeft zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste producenten van kunststof daglichtproducten. De kracht van dit bedrijf ligt in het aanbieden van maatwerkoplossingen. Iets dat zij al bij heel veel mooie projecten en renovaties hebben mogen doen, in de meer dan 65 jaar dat dit bedrijf bestaat. De klant kan aangeven wat voor constructie gewenst is, waarna het team van producent Van Boven zorgdraagt voor een soepel verlopende productie en vakkundige uitvoering.

Specifiek voor de renovatiemarkt van daglichtconstructies in Nederland, is Van Boven Projectbouw onlangs versterkt met een nieuwe accountmanager: Peter Bekers. In nauw overleg met de klant draagt hij vanaf nu door het hele land zorg voor de renovatie van lichtstraten. Maar desgewenst ook voor het aanbrengen van lichtwanden of lichtkoepels. Of wat er verder aan daglichtelementen in een renovatieproject aan bod komt. Want de mogelijkheden zijn legio.

Van Boven
www.van-boven.com