Douchetegel voor de kant en klare betegelde douchevloer

Artikel delen

De douchetegel wedi Fundo Top is een hoogwaardig alternatief voor de traditionele tegels en douchebakken. Het naadloze element is uit één stuk vervaardigd, is voorzien van de wettelijke afschot en bestaat uit een 6 mm dun en robuust mineraal materiaal. De douchetegel wedi Fundo Top is een esthetische oplossing voor Fundo douchevloerelementen

De zeer strak ogende composiettegel voelt zeer aangenaam en comfortabel aan. Een put of drain naar keuze is beschikbaar in diverse mogelijkheden. Fundo Top is de perfect passende aanvulling van de wedi Fundo douchevloerelementen Primo, Riolito neo en Plano. De douchevloer is beschikbaar in de kleuren antraciet, beige, wit en grijs. Op deze manier is er voor iedere badkamer een passende oplossing.
Als 100 % waterdicht systeemcomponent kan de kant en klare Fundo Top bijzonder eenvoudig en veilig op de bijbehorende douchevloerelementen aangebracht en flexibel aangepast worden. Het antislip en antibacteriële oppervlak zorgt voor optimaal comfort bij het douchen. Dit comfort komt ook tot uiting in het eenvoudig te reinigen en vuilafstotende oppervlak.

De voordelen op een rij:

  • Hygiënisch en eenvoudig te reinigen
  • Voldoet aan zeer strenge slipklasse
  • Voegloos en naadloos
  • Eenvoudig op maat te maken
  • Isolerend
  • 100% waterdicht
  • In 4 kleuren beschikbaar

wedi
www.wedi.nl