Productieuitbreiding Thebalux

Artikel delen

Het Zutphense bedrijf Thebalux badkamermeubelen is begonnen met het realiseren van haar productie-uitbreiding op het nieuwe industrieterrein “De toekomst” in Biddinghuizen.

Het nieuwe duurzame, energieneutrale pand van 6000m2 gaat de oude fabriek vervangen. De nieuwe fabriek gebruikt geavanceerde duurzaamheidstechnologie om te zorgen dat het gebruik van energie wordt beperkt. Zodra de locatie operationeel is, is de productiecapaciteit door een efficiënte indeling bijna verdubbeld. Het hoofdkantoor van Thebalux zal gehandhaafd blijven in Zutphen.

Benieuwd naar het uitgebreide aanbod van Thebalux? Ga naar onderstaande website en download de brochure. In de brochure vindt u een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten.

Thebalux
www.thebalux.nl