Wandbekisting Hussor naar de Benelux

Artikel delen

Hussor behoort in Frankrijk tot één van de grootste bekistingsfabrikanten. Ook in de Benelux zal het bedrijf spoedig naam gaan maken. Waarom? Omdat Coffral de verkooprechten hiervoor heeft verworven.

“Met Hussor wandbekisting bereikt u een zeer snelle en precieze montage,” aldus Wim Gillis van Coffral. “De bekisting is door één persoon te monteren, heeft een geïntegreerde beveiliging en is compact inklapbaar. Ook de accessoires en toebehoren zijn geïntegreerd in het systeem. Het plaatwerk is uitgevoerd in 4 of 5mm magnetisch roestvrij staal.”

Als verhuurbedrijf van bekistings-, ondersteunings- en beveiligingsmaterialen mag Coffral, met meerdere vestigingen in Europa, zich rekenen tot de marktleiders op dit terrein. En net zo belangrijk, het bedrijf heeft een goede reputatie onder zijn klanten. Want behalve leveren van diensten, maakt het zich ook sterk in het meedenken over de beste oplossingen.

“De wandbekisting van HUSSOR wordt met zeer veel interesse ontvangen door de Nederlandse bouwbranche,” besluit Gillis.

Coffral
www.coffral.com