Simpel, veilig en efficiënt: trappentorens

Artikel delen

Steigergigant Euroscaffold levert al ruim 10 jaar A-kwaliteit aluminium rolsteigers, kamersteigers, vouwsteigers, steigeraanhangers, ladders en trappen. Doordat alle producten in de Nederlandse fabriek in de Zaanstreek geproduceerd worden is het mogelijk de beste kwaliteit te garanderen. Alle artikelen worden handmatig gekeurd voor ze de fabriek verlaten en voldoen aan de laatste wetten en normen zoals de Warenwet, Besluit Draagbaar Klimmaterieel, NEN-EN 1004 en NEN 2484. Daarnaast kunnen alle rolsteigers veilig opgebouwd worden volgens de norm die per 1 januari 2018 is ingegaan.

Euroscaffold blijft altijd nieuwe producten ontwikkelen en bestaande artikelen innoveren. Een goed voorbeeld is de trappentoren. Deze rolsteigers hebben geïntegreerde trappen. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig, efficiënt en veilig via een trap omhoog of omlaag te lopen naar een ander steigerplatform. In plaats van het klimmen via de sporten. De trappen zijn voorzien van een leuning voor extra veiligheid en beperken de kans op valgevaar aanzienlijk. Bijkomend voordeel is dat de handen vrij blijven en het daarom mogelijk is om gereedschappen of bouwmaterialen gemakkelijk mee de steiger op te nemen.

De trappentorens zijn verkrijgbaar met een werkhoogte tot en met 14,2 meter. Uitermate geschikt voor onderhoud en renovatiewerkzaamheden aan flatgebouwen. De rolsteigers worden standaard geleverd met 5 jaar garantie. Doordat de steigers worden gemaakt van duurzaam en lichtgewicht aluminium zijn ze zeer stabiel en gemakkelijk verrijdbaar.

Trappentorens zijn verkrijgbaar in de webshop van Euroscaffold; Steigerverkoop.nl. Alle producten worden gratis geleverd in Nederland en België. Bestellingen op werkdagen vóór 15.00 uur, worden de volgende werkdag nog geleverd.

Euroscaffold
Steigerverkoop.nl/rolsteigers/trappentoren