Waarom is aluminium ideaal voor uw nieuwe dak?

Artikel delen

Het totaalpakket voor dak- en gevelrenovaties van PREFA bevat alle componenten voor een duurzame bescherming tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat dak, goot, gevel en zonne-installatie optimaal samen functioneren. Met meer dan 4000 verschillende aluminium producten, zoals accessoires, hemelwaterafvoercomponenten en dak- en gevelbekledingselementen, biedt PREFA alles voor een perfecte oplossing.

Aluminium is bovendien zeer goed vervormbaar, waardoor de mogelijkheden bij de vormgeving van het dak nagenoeg onbegrensd zijn. Het standaard kleurenassortiment van PREFA omvat 28 kleuren en biedt veel ruimte voor individualiteit.

De dakvorm doet er niet toe – aluminium is zeer flexibel en biedt daarom technisch en visueel veel mogelijkheden om het dak naar eigen wens vorm te geven. PREFA heeft niet alleen producten voor schuine dakconstructies, maar ook voor daken met een zeer geringe dakhelling: bijv. Prefalz al vanaf 3° en dakpannen en losanges 44 × 44 vanaf 12°. Daksystemen van PREFA zijn stevig, robuust, roestvast en stormvast en hebben een zeer laag gewicht. Voordeel: anders dan bij zware dakbekleding hoeft bij aluminium dakpannen of dakplaten de dakstoel meestal niet te worden verstevigd.

Met name bij de renovatie van oude gebouwen worden de kosten hierdoor aanzienlijk gedrukt. Al deze voordelen in combinatie met de goede kwaliteit van de producten en de duurzaamheid van aluminium bieden planners, uitvoerders en opdrachtgevers maximale betrouwbaarheid – dit krijgt u zelfs zwart op wit van PREFA, met 40 jaar garantie op het materiaal en de kleur.

PREFA
www.prefa.nl

Bezoek PREFA op Renovatie 2019 in Den Bosch, stand B049