Herstel van bitumineuze dak met snel te verwerken afdichtingsmassa

Artikel delen

DGA (Dortmunder Gußasphalt ) te Dortmund is met haar 5 productielocaties in Duitsland een vooraanstaande producent van bitumenemulsies en warme voegvullingen. Vanuit het hoofdkantoor te Dortmund vindt export plaats naar landen binnen en buiten Europa.

Voor het verlengen of herstellen van uw bitumineuze dak is er BIGUMA®-DACHELASTIEK. Dit is een pasteuze en oplosmiddelhoudende afdichtingsmassa voor de productie van naadloze coatings (nieuwe afdichting en sanering) op daken met bitumenhoudende dakbanen als ook metaalachtige en minerale ondergronden. Door haar thixotrope aard kan ze zeer eenvoudig en gunstig verwerkt worden.

Voor renovatie van het platte dak, dakgootreparatie, afdichten van kelderwanden is er DOBAU®-PLAST S. Dit is een pasta-achtige thixotrope massa. Het product is eenvoudig te verwerken met de kwast of roller. Het is bovendien zeer elastisch, scheur-overbruggend en milieuvriendelijk.

 

DGA/Biguma

www.biguma.nl