Onderneming Balkonhekken zal in 2021 haar 100-jarig bestaan vieren.

Artikel delen

Oorspronkelijk zijn we begonnen als machinefabriek c.q. constructiebedrijf, maar inmiddels zijn we alweer 60 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen, produceren en monteren van balkon- en galerijhekken alsmede privacy- en gevelschermen voor de woningbouw in Nederland.

Onze focus ligt voornamelijk op de nieuwbouw en renovatie. Renovatie heeft onze voorkeur omdat onze kennis en ervaring dan volledig tot zijn recht komen. Ons primair werkgebied bevindt zich in de randstad, waarbij we ons richten op projecten van € 50.000,- tot € 1.000.000,- plus.

Wij streven naar het ontzorgen van de opdrachtgever. Dit doen we door het maken en realiseren van een hekwerk dat het beste aansluit bij de wensen van de opdrachtgever tegen de beste c.q. voordeligste prijs voor de opdrachtgever. Dit is mogelijk omdat wij gebruikmaken van ons uitgebreide assortiment aan profielen en gestandaardiseerde details. Hierdoor kunnen wij nagenoeg alle wensen tegen lage kosten realiseren.

Daarnaast kunnen wij ook in samenwerking met de opdrachtgever op maat gemaakte hekken ontwikkelen. Door tijdig in te stappen in het ontwerpproces kunnen we vroegtijdig “problemen” signaleren inzake regelgeving, constructie en kosten en indien nodig een alternatief aanbieden.

Duurzaamheid is een belangrijk item binnen ons bedrijf. De toegepaste materialen zijn volledig recyclebaar. Een verdere verduurzaming is mogelijk door ons “solarhek” (hekwerk met geïntegreerd zonnepaneel) toe te passen. Hiermee levert het balkonhek een onmisbare bijdrage aan energie neutrale (semi)hoogbouw. Het “Solarhek” kan het huidige hekwerk vervangen en zowel verticaal als onder een hoek geplaatst worden (rendement verhogend).

www.balkonhekken.nl