Raab Karcher sponsor van Ronald McDonald Huizen

Artikel delen

Sinds een aantal jaren is Raab Karcher sponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds. Met sponsoracties op de verschillende vestigingen wordt geld ingezameld voor dit goede doel. Zowel medewerkers als klanten en leveranciers van deze groothandel in bouwmaterialen zetten zich hiervoor in. Dit jaar heeft Raab Karcher al een sponsorbedrag van ruim € 9.700,- overgemaakt aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

In tegenstelling tot voorgaande jaren waren de sponsoracties dit keer georganiseerd voor de Ronald McDonald Huizen in Nijmegen, Groningen, Rotterdam, Tilburg en Zwolle. Door het verkopen van loten, collectes en donaties van klanten en leveranciers tijdens diverse klantenactiviteiten op de vestigingen, is dit sponsorbedrag bijeen gebracht.

In Ronald McDonald Huizen logeren jaarlijks 6.889 gezinnen op loopafstand van hun zieke kind. Raab Karcher maakt met de sponsoring een wezenlijk verschil in het leven van zieke kinderen en hun familie. Raab Karcher blijft het Ronald McDonald Kinderfonds sponsoren.