Snel offertes aanvragen met de douchedeuren-configurator

Artikel delen

Glazen douchedeuren maken een badkamer helemaal af. Het heldere glas geeft de badkamer een ruime en luxe uitstraling. Daarnaast kunnen glazen douchedeuren volledig op maat worden gemaakt. Er is ontzettend veel mogelijk en daarom kan men nu met de online douchedeuren-configurator van glazendouchedeuren.com snel een indruk krijgen van de mogelijkheden.

Of het nu gaat om een douchecabine, een inloopdouche of een douche met openstaande deuren; glazen douchedeuren zijn in iedere opstelling verkrijgbaar. Er is ontzettend veel mogelijk bij het aankleden van een badkamer, dus kan het soms lastig zijn om voor klanten een overzicht te maken van de verschillende opties en de daarbij komende de kosten. Om dit eenvoudiger te maken heeft glazendouchedeuren.com een handige tool ontwikkeld: de douchedeuren-configurator.

Met de douchedeuren-configurator kan men eenvoudig offertes aanvragen. Eigenaar Martin van Leeuwen bedacht de tool: “Met zoveel mogelijkheden is het soms lastig om de gewenste opstelling te vinden en daar een kostenplaatje van te maken. Met deze tool kan men gemakkelijk een offerte aanvragen voor de gewenste opstelling. Men kiest de stijl, voert de afmetingen in en kiest het beslag. Daarna komt zo snel mogelijk een gespecificeerde offerte in hun mailbox.”

Deze service komt voort uit ruim 80 jaar ervaring. Van Leeuwen: “Glazendouchedeuren.com is onderdeel van Glashandel Zantman. De glashandel is al ruim 80 jaar specialist op het gebied van glas. Alle ervaring en kennis nemen we mee in onze service en in nieuwe ontwikkelingen, zoals deze configuratietool.”

Glashandel Zantman
www.glazendouchedeuren.com