Aansturen warmte en ventilatie met slimme thermostaat

Artikel delen

Speciaal voor de aansturing en bediening van WOLF warmtebronnen en woonhuisventilatiesystemen introduceert de onderneming de nieuwe ruimtethermostaat RM-2. Het product kenmerkt zich door de combinatie van veel individuele instellingen en een zeer eenvoudige bediening.

 

Met de RM-2 zijn twee elementaire functies mogelijk: de ruimtethermostaat kan dienen als afstandsbediening voor alle verwarmings- en mengcircuits in combinatie met de BM-2 regelaar, zodat tot zeven verwarmings- en mengcircuits kunnen worden aangestuurd en verschillende temperatuurzones gerealiseerd kunnen worden. De gewenste kamertemperatuur kan direct en eenvoudig worden aangepast. Indien een WOLF woonhuisventilatiesysteem is aangesloten wordt op het display aangegeven wanneer de filters gewisseld dienen te worden. Het product is ook toe te passen op verwarmings- en ventilatiesystemen, waarbij geen andere regelaar zoals een BM-2 is geïnstalleerd. Individuele dagprogramma’s voor verwarming, warmwater en zelfs ventilatie kunnen worden ingesteld inclusief vakantieprogramma. De RM-2 herkent zijn functie automatisch waardoor niets meer in de weg staat voor een snelle en ongecompliceerde installatie.

Informatie: www.wolf.eu