Doordachte restyling inbouwbad

Artikel delen

Tijdloos design, vele afmetingen, duurzame kwaliteit en een betaalbare prijs, staan aan de basis van het succes van het klassieke inbouwbad BetteForm. Desalniettemin is het model op een doordachte wijze gerestyled, met als resultaat een moderner design en meer comfort voor de gebruiker. Zo lopen de zijwanden nu parallel met elkaar in plaats van tot aan het voeteneind toe smaller te worden.

Dit biedt concrete voordelen voor de gebruiker: het ruggedeelte is breder en loopt ergonomisch vloeiender naar beneden, wat bijzonder ontspannen liggen garandeert bij het nemen van een bad. Aangezien daardoor ook het stavlak aan het voeteneind groter uitvalt, kan er bovendien comfortabeler worden gedoucht. Daarnaast is gewerkt aan de precieze uitstraling van het geglazuurde titaan-staal. De hoeken van de badkuip zijn nu met een kleinere R10-straal zo gedefinieerd vormgegeven, dat ze bij het betegelen van de kuipsteun uiterst nauwkeurig in het model passen. Ook de overgangen naar andere materialen kunnen daardoor nog mooier en eleganter worden uitgevoerd. Dankzij de vele afmetingen past het inbouwbad in zowel compacte als ruime badkamers. Er zijn twaalf formaten van 1400 × 700 mm tot 1900 × 800 mm bij een kuipdiepte van 420 mm.

Informatie: www.bette.nl