Voorkom stormschade aan deuren en ramen

Artikel delen

Misschien herkent u zich ook wel in het volgende geval. Een pand is net helemaal netjes gerenoveerd en nog maar kort in gebruik genomen. Maar dan steekt daar ineens een windvlaag op die ervoor zorgt dat de toegangsdeur sneller dan gewenst openslaat en beschadigd raakt doordat deze tegen het metselwerk of de muur knalt. Met een beetje pech ligt dan ook het glas aan diggelen, allemaal heel vervelend natuurlijk. Maar gelukkig kan dit eenvoudig door toepassing van een DICTATOR deuropeningsbegrenzer worden voorkomen.

deur opening begrenzer

De deuropeningsbegrenzer is ideaal voor ramen en deuren die te snel openen door bijvoorbeeld de wind, tocht of doordat de deur simpelweg eenvoudig te hard openzwaait. De deuropeningsbegrenzer beperkt namelijk de openingssnelheid en openingshoek van de deur of het raam. Hierdoor kan deze niet te hard openzwaaien en wordt schade aan het beslag of de wand voorkomen.
Voorheen waren de deuropeningsbegrenzers van DICTATOR standaard uitgevoerd in verzinkt staal, maar sinds kort biedt het bedrijf in plaats daarvan, dankzij onze nieuwe eigen spuiterij in Berlijn, gelakte versies aan. Er zitten verschillende eigenschappen aan deze versies:

  • De corrosiebestendigheid van de gelakte deuropeningsbegrenzer is beter dan de verzinkte versie.
  • De gelakte versie (standaard in RAL 9006, blank aluminiumkleurig) is esthetisch fraaier dan de verzinkte versie.
  • Gezien er op aanvraag verschillende kleuren beschikbaar zijn, kan de deuropeningsbegrenzer naar eigen smaak en op basis van de actuele kleurentrends gelakt worden.

DICTATOR
www.dictator.nl