Veilig gevelonderhoud voor elke hoogte

Artikel delen

XSPlatforms ontwerpt en bouwt al meer dan 20 jaar veiligheidsoplossingen voor werken op hoogte. Van valbeveiliging, tot hangbruggen en gevelonderhoudsinstallaties. De ervaring, en de motivatie van het bedrijf om innovatief te blijven stelt ze in staat om een veiligheidsoplossing te bieden voor elke werksituatie op hoogte. Van de meest complexe gebouwen ter wereld, tot het schoolgebouw om de hoek.

Met XSPlatforms (tijdelijke) hangbruggen, loopbruggen en gevelonderhoudsinstallaties kunnen zelfs de meest complexe gevels volledig bereikt worden. Daarbij komt de visie van XSPlatforms dat een gevelonderhoudsmachine meer moet doen dan alleen veilige toegang bieden tot werkplekken op hoogte. De machines van XSPlatforms helpen het werk te vergemakkelijken, of het nu gaat om het reinigen van de ramen of het repareren van een beschadigde gevel. Denk bijvoorbeeld aan de integratie van een glas vervanging installatie, waarmee ramen gemakkelijk naar de gewenste locatie kunnen worden gehesen.

Alle veiligheidsoplossingen zijn ontworpen met de eisen van de klanten als uitgangspunt. Aangezien elk gebouw qua afmeting en vorm verschilt, biedt XSPlatforms zowel standaard als maatwerk oplossingen.
Iedere machine wordt in Nederland ontworpen en gebouwd in de werkplaats in Gorinchem. Na de veiligheidstesten worden de machines vervolgens vervoerd naar hun locatie. Het vakmanschap van XSPlatforms is terug te vinden over de hele wereld.

Voor elke gevel, exterieur of interieur, biedt XSPlatforms de best mogelijke oplossing. Een oplossingen waarin de hoogste mate van veiligheid wordt gecombineerd met het grootste respect voor de esthetiek van uw gebouw.

XS Platforms
www.xsplatforms.com